dilluns, 25 de març del 2013

Posada al dia...

El dia 17 de Gener va néixer l'Aniol. Des de que estava a la panxa tenia molta pressa per veure el món i va sortir una miqueta abans del que l'esperàvem. Va venir al món en un part natural molt bonic i, per sort per a mi, amb poc dolor i en un sol "pujo", de fet va sortir mooooolt ràpid! Va néixer amb molta força i ben aviat ens vam començar a compenetrar. Les seves ganes de viure i créixer se'm van encomanar de seguida i l'inici de la nostra vida en comú va ser força senzilla (algun problema amb la lactància per segon cop i nits en vetlla que ja havia oblidat...).
Des d'aquell dia m'he abocat en ell i en l'Èrika, els meus dos petits tresors i els he dedicat tant de temps com he pogut. És difícil dividir-se entre dos petits que reclamen al 100%! Però és molt gratificant quan tens amor doble!
Ara ja han passat una mica més de dos mesos i, poc a poc, vaig tornant a La Panxeta i al bloc... Espero poder-vos tenir informats/des de les últimes novetats que vagin sorgint i veure'us ben aviat per la botiga i pel centre!
Us convido a que participeu en el bloc i en el facebook (facebook.com/lapanxeta) a través dels vostres comentaris i ens expliqueu les vostres inquietuds i experiències i ens feu arribar totes les suggerències que creieu que ens puguin servir per millorar i perquè vosaltres us trobeu més a gust a La Panxeta!