La sala d'activitats

La sala d'activitats de La Panxeta és un espai per trobar-nos amb altres mares, pares i bebès i poder compartir experiències, alhora que es fan activitats diverses en grups reduïts o xerrades sobre diferents temes d'interès per a la maternitat i la criança dels bebès.

Us anirem oferint un ventall ampli d'activitats dinàmiques que ampliarem, variarem, modificarem,... en funció de les vostres necessitats, perquè la sala d'activitats és el vostre espai, és aquell racó de món que us hem reservat per tal que l'inici de la maternitat sigui quelcom realment fantàstic i per tal que, si no és tan meravellós com esperàveu, trobeu un lloc on sentir que altres mares us entenen i us recolzen. La sala d'activitats de La Panxeta és per vosaltres!

Algunes de les activitats que us oferim són:

Ioga per embarassades on trobar l'equilibri i la serenitat que us prepararan per a ser mares d'una manera conscient i tranquil·la. Un espai on relaxar-vos i transmetre calma als vostres nadons oferint-los el primer regal i la primera connexió des de dins la vostra panxa.

Ioga amb nadons. La pràctica del Ioga amb el teu nadó, aporta beneficis tant a la mare com el petit/a.
És un espai on es comparteix la diversió i uns moments d'harmonia, alhora que enforteix el vincle.
En l'àmbit físic ajuda a tornar a centrar i enfortir en la mare la zona del sol pelvià, a enfortir, flexibilitzar i alliberar la musculatura dels braços i de l'esquena.
També es practiquen exercisis senzills per al nadó que ajuden en el seu creixement, a sentir el seu cos d'una altra manera i a descobrir noves sensacions.
En oferir al teu bebè una introducció al benestar emocional i físic, tots dos creareu unes bases sòlides per a tota una vida d'aprenentatge i relació.

Ioga per adults on poder relaxar-te, ressintonitzar, connectar amb tu mateix/a. Per prendre't una estoneta per a tu sola i gaudir de l'energia que t'omplirà.

_ Tallers de portanadons per tal que tothom trobi la millor manera per portar al seu bebè còmodament i de manera correcta, respectant la fisiologia del bebè i dels pares. En aquests tallers podreu tocar i provar diferents portabebès i us oferirem una base teòrica i mooooolta pràctica.

_ Cursos de massatge infantil on les mares i els pares de bebès de 2 a 12 mesos aprendreu a fer el massatge infantil avalat per l'associació internacional de massatge infantil, alhora que rebreu consells i informació molt útil per aquesta primera etapa del vostre nadó. En aquests cursos es creen vincles molt especials entre els pares i els seus fills i també amb altres pares i mares que estan vivint un moment igual d'especial.


_ I un llarg etcètera que podeu anar consultant habitualment al nostre calendari! Xerrades, tallers, cursos, monogràfics, assessoraments...