dimecres, 5 de desembre del 2012

Benvinguts i benvingudes!!!

La Panxeta obre les seves portes! Sí, ara ja teniu un centre maternal al bell mig de Sant Celoni, un espai on reunir-vos amb altres mares i famílies amb les vostres mateixes inquietuds, amb qui compartir els descobriments i els avenços del vostre embaràs i dels vostres petits, un lloc on resoldre dubtes i on poder fer mil i una activitats en família, amb els vostres bebès, fins i tot abans de que hagin sortit de la vostra panxeta!

A La Panxeta estarem encantats de rebre-us, d'intentar ajudar-vos en tot el que poguem, de donar-vos informació sobre diversos temes a través de professionals qualificats, d'aportar-vos la nostra experiència en el món de la maternitat i la criança i d'escoltar les vostres experiències!

Tenim tres espais esperant-vos:

* La botiga on podreu trobar productes naturals per a la criança dels vostres petits i per al vostre embaràs i lactància. Els productes s'han triat pensant en les necessitats de nadons, mares i pares, són productes naturals, que respecten la fisiologia del bebè i dels seus pares, funcionals, pensats per facilitar el dia a dia de les famílies i amb una llarga vida útil, són respectuosos amb el medi ambient i ens ajuden a fer créixer als nostres petits d'una manera sana i divertida.

* La saleta serà un espai on poder gaudir d'un bon massatge pre o post part, on sol·licitar consells homeopàtics, assessorament psicològic,... i en definitiva posar a punt el nostre cos i la nostra ment per enfrontar-nos al part o per recuperar-nos d'ell.

* La sala d'activitats permet reunir un grup de mares i/o pares amb els seus bebès per tal de dur a terme activitats diverses compartint la maternitat amb altres famílies. En aquesta sala anireu trobant tallers en grups reduïts de massatge infantil, de portanadons, de ioga per embarassades, de ioga per mares i bebès, dansa amb portanadons, ... i també podràs trobar el teu grup de criança!

En definitiva, La Panxeta vol ser un centre on tothom hi tingui cabuda, on us sentiu a gust i on pogueu aprendre i compartir tot allò relacionat amb aquestes etapes de la vida tan boniques com són la maternitat i la criança.

Esperem que en el nostre centre pogueu trobar el vostre espai!


.