dimarts, 23 de setembre del 2014

Nou curs 2014-2015

Reprenem el curs escolar al Setembre i La Panxeta inicia la seva activitat omplint la Sala d'activitats i la Saleta amb tallers, xerrades, cursos, classes...

Aquest any seguim amb el ioga per embarassades i el training abdomino-pelvià que ja veníem oferint i ampliem l'oferta amb les classes de MaMifiT.

No faltaran els tallers de portabebès cada 2-3 mesos, i evidentment, també podràs trobar els cursos de socorrisme per a pares.

T'interessa un curs de massatge infantil? Doncs només cal que ens ho demanis! En fem en grups reduïts, per tal que aprofiteu al màxim les sessions i pugueu aprendre la tècnica correctament, alhora que compartiu aquests moment amb altres famílies com vosaltres i forgeu una bonica amistat.

Recorda que el nostre servei d'assessorament nutricional t'ajuda tant durant l'embaràs com durant la lactància, no només a perdre aquells kilets que semblen no voler marxar, sinó també a mantenir una correcta nutrició per tal de no defallir ni perdre forces durant el període de lactància i per tal que l'ansietat i les ganes de menjar xocolata no acabin en atacs a la nevera!

I, evidentment, seguirem ajudant-te en tot allò que puguem! Lactància, son, alimentació infantil, porteig, còlics,... perquè a La Panxeta sempre ens estem formant per poder-te seguir informant!!!

T'esperem aquest curs 2014-2015 i t'anirem informant sobre les activitats, tallers, xerrades, cursos... que programem mensualment.

Si vols rebre el calendari mensual de les activitats envia'ns un correu electrònic sol·licitant-ho i segueix-nos a través del facebook.