dimarts, 17 de gener del 2017

Any nou productes nous!


Pilotes Pikler
SUPER NOVETAT A LA PANXETA!!
Quan vaig agafar La Panxetahem vaig proposar dos objectius:
- Poder oferir la Girafa Sophie (ja l'hem aconseguit! :) )
- Oferir els productes dels grans pediatres i psicòlogues de l'educació infantil com Pikler i Montessori..


Les persones que hem estudiat aquests grans de l'educació infantil, hem sentit la curiositat de posar-ho en pràctica tot allò que ens van ensenyar quan vàrem estudiar.


Professionalment però no va ser el meu cas, ja que el sistema de la llar d'infants on treballava eren les fitxes...

Per sort en la meva vida personal he pogut experimentar amb els meus nebots i la veritat es que quan el nen no té un joc tan guiat o disfruten més, estan molt més disposats per l'aprenentatge i no es cansen de seguida, ja que són ells els que s'autoregulen i no nosaltres els que els hi imposem el temps i el que han de fer.

S'ha de deixar que els nens/es experimentin, observin, explorin, que coneguin un món ple d'objectes que tenen color, textures, sabors, etc, els nens/es han de ser lliures per experimentar!Moltes col·legues d'exprofessió, han vingut a La Panxeta a buscar aquests productes perquè elles han sigut mares i volen un material molt específic que costa de trobar.

No volen una pilota, volen la pilota Pikler, no volen una cistella de joguines, volen la panera dels tresors...Els productes que trobareu a la Panxeta són:

La pilota Pikler.
Kit Montessori*
Tela de textura Montessori.
Panera dels tresors
anella arc de sant Martí amb cascavell

Kit Montessori
Kit MontessPer començar he pensat amb aquests productes que estan molt bé, el meu propòsit és poder portar-ne mes.


Com sempre espero que us agradin molt!
*El kit està compost per:

- Mossegador amb anelles de Crochet, els nens els hi agrada posar l'anella per la cadena de les boletes, fan soroll i pot mossegar-ho,
-
 Sonall amb cascavell, te la mesura ideal perquè el nen el pugui agafar i interactuar amb ell.
- Ou amb tasseta, el nen pot jugar per separat amb els dos productes, l'ou per fer-ho rodar i la tasseta per jugar a veure, quan sigui més gran jugarà a encaixar l'ou dintre de la tassa
cadena de boles, podrà fer servir els sentits, ho tocarà, o lleparà i l'hi agradarà.
- Cullera de fusta, ajudarà no tan sols a què el nen/a comenci a agafar objectes, sinó que també l'ajudarà a alleugerir les molèsties de la dentició.
- Cadena de boles, ajudarà al teu nadó a desenvolupar la psicomotricitat fina, podrà fer servir els sentits, ho tocarà, o lleparà i l'hi agradarà.
Mòbil de cintes, es pot posar a sobre el llitet o en el cotxet, i quan ja sigui una mica més gran podrà jugar amb elles a fer-les volar.
- Tela de textures, amb aquesta manteta el nen descobrirà diferents textures, i l'ajudarà a estimular els diferents sentits i potenciant el tacte.